Άθενς Μπάικ Φέστιβαλ 16-18/09/2011

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (16-22 Σεπτεμβρίου) διοργανώνεται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι το Φεστιβάλ Ποδηλάτου. Ένα πλήθος από εκδηλώσεις/δραστηριότητες/ομιλίες περιμένουν όσους αποφασίσουν να παρεβρεθούν το τριήμερο 16-17-18/09!

Την Κυριακή 18/09 μάλιστα θα υπάρχει ημερίδα/ανοιχτή συζήτηση στην οποία θα συμμετέχουν σημαντικά πρόσωπα, όπως ο Jeff Risom, πολεοδόμος, μέλος της αρχιτεκτονικής ομάδας Gehl Architects της Κοπεγχάγης και ο Θάνος Βλαστός, καθηγητής και επικεφαλής της Μονάδας Βιώσιμης Κινητικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ!

2 Responses to Άθενς Μπάικ Φέστιβαλ 16-18/09/2011

  1. Ο/Η ΚΑΜΠΡΙΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ λέει:

    ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΣ.

  2. Ο/Η saat λέει:

    Γεια σου Κωνσταντίνα!
    Καλώς ήλθες στην παρέα μας πρωτίστως!
    Λοιπόν, αν και έχουμε ένα διάστημα να κάνουμε βόλτες, όλες οι βόλτες μας ανακοινώνονται εδώ στην πρώτη σελίδα του blog και ταυτόχρονα στο facebook στο αντίστοιχο λινκ που θα βρεις πάνω δεξιά. Επομένως δύο τινά μπορείς να κάνεις:
    1. Να γρφτείς με ένα e-mail στο newsletter μας εδώ (στον τομέα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)
    2. Να κάνεις like τη σελίδα στο facebook όπου και θα μπορείς να συμμετέχεις πιο ενεργά σε συζητήσεις, να προτείνεις βόλτες διαδρομές κτλ.!

Σχολιάστε